OVER DRIVEAWAY

Driveaway is het 2dehandslabel van Opel Garage Vienne (aan de overkant van de straat gelegen). We willen u graag overtuigen van de verrassend brede waaier aan mogelijkheden bij de aanschaf van een 2dehandswagen. Daarom verkoopt Garage Vienne haar auto's onder de naam DriveAway.

Via een grondige en diepgaande keuring maken wij een selectie van alleen de allerbeste 2dehandswagens. Enkel op deze manier kunnen we een volledige klanttevredenheid garanderen. Bovendien zorgen we ervoor dat de wagens zowel van binnen als buiten in showroomstaat worden afgeleverd.

Op deze website vindt u ons meest recente aanbod, maar ook op uw specifieke Opel vragen bezorgen we u het juiste antwoord. Onze ongedwongen, maar accurate aanpak staat hierbij garant voor veel rijplezier!

Over Vienne

Al bijna 50 jaar zijn kwaliteit en service belangrijke kernwaarden bij Garage Vienne in Deerlijk. Een echt familiebedrijf wat momenteel wordt gerund door de broers Bruno en Pedro Vienne.

Elk bedrijf begint met een droom, zo ook Garage Vienne. In ons geval was het de droom van Ignace Vienne. Hij startte in 1971 met zijn eigen autobedrijf in Deerlijk. De lange werkdagen nam hij graag op de koop toe.

In 1977 opende Ignace voor het eerst de deuren van zijn nieuwe showroom als Honda dealer. Ruim tien jaar heeft hij vele Honda's aan de man gebracht en zo bijgedragen aan de spectaculaire groei die het merk in die tijd meemaakte. Totdat zich in 1987 een nieuwe kans voordeed en hij begon als Opel dealer voor de regio Kortrijk-Deerlijk-Waregem.

Begin jaren negentig werd het bedrijf verstrekt door de zonen van Ignace, Bruno en Pedro. Het 20-jarig jubileum als lid van de Belgische Opel familie heeft Ignace jammer genoeg niet mee mogen maken, want in november 2005 heeft hij op 57-jarige leeftijd veel te vroeg afscheid van ons genomen. Daarmee draagde hij zijn droom van Garage Vienne over naar zijn zoons. Op ons kan hij alvast rekenen.

Meer over Garage Vienne